16 Mayıs 2012 Çarşamba

Rimmel London Kate Moss Rujlar

Son trafik kazası hengamesinden sonra hala doktor doktor gezmedeyim :/ Bugün öğleden sonra da doktor randevum var,derse gidemiyorum :/ Madem derse gidemiyorum boş zaman bulmuşken post gireyim dedim :)





Rujlar kalıcılık olarak,fiyat olarak,nemlendirme olarak her bakımdan çok iyiler..Ve aşağıda gördüğünüz gibi renkleri tam anlamıyla yansıtıyorlar..Ben Watsons tan 13 liraya aldım sanırım :)







Bir numaralı olan ruj :D Çok güzel bir kırmızı :) Gördüğünüz gibi her çizgiye dolmamış :) Dudakları gayet güzel gösteriyor :)






2 numara fuşya severler için biçilmiş kaftan :)) Ben en çok bunu seviyorum :)






4 numaralı ruju görenler "bu ruju nerede kullanacaksın yahu,patlıcan yemiş gibi,dayak atmışlar kan toplamış gibi.." yorumlarda bulunmuştu :D :D :D Ben kullanırım bu ruju diyerek bir arkadaş buluşmasına güzel bir makyaja ruju uydurup gittim :)) Çok beğendiler :)) Biraz cesaret,biraz ortamın müsait olması,biraz da makyajla akşamları kullanılabilecek bir ruj :D 




 


7 numaralı ruj herkesin delirdiği en çok satın alınan rujdu sanırım.Ben nude tonlarda ruj sevmediğimi çoğu kez belirtmiştim :) Bu ruj tam nude değil..içerisinde pembelik var,gerçekten de her "ruj sever"de bir tane olmalı :) 

Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Kokuları ve ambalajları da çok hoş bu arada :)


Google plus ve facebook sayfasında izlemeyi unutmayın :) 

Sevgiler :)

7 yorum:

uftade dedi ki...

harika bir yazı olmuş
bende bu yazı sayesinde gidip bir adet 7 bir adette 4 numara alacağım :D
bayıldım renklere ve dudakta duruşlarına,beğenmediğim tek şey kapları desem :/

Salkım Saçak Yasemin Yağmurları dedi ki...

Ay, keske Istanbul'dayken ben de almis olsaydim. Bir dönem Erasmusla Istanbul'da okumustum, Watsons'da görüp, su pembe ve patlican tonuna bayilmistim. "Almanya'da daha ucuzdur" deyip, almadim. Ne yazik ki burada da satilmiyormus artik. :( Neyse, güle güle kullan (benim yerime de :))
yasemen-yagmurlari.blogspot.de

Junkhead dedi ki...

Güle güle kullaan ;) Valla moru bile yakıştırdım sana :D Şu 7 noda gözüm kaldı yaaa ben de alabilirim bulursam :)) Hiç yok bende bu Kate rujlardan .

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

@uftade bende çok sevdm kaplarını ya :D kalp filan var çok cici <3

@salkım saçak.. tüh cnm ya kesinlikle alınması gereken rujlardan :D

@junkhead hiii bir nude manyağı olarak sende 07 yok muuuu :D hemen alman lazım kuzum :D bulamazsan buradan alır yollarım <3

Xoxo dedi ki...

benm tam ıstedgm renkler bunlar mor harc tabı 01 02 07 bende ıstıorummmmmmmmmmm :)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

umarım alırsın :)))

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

tşk ederim :)