5 Nisan 2012 Perşembe

The Body Shop Japanese Cherry Blossom EDT

 JAPANESE CHERRY BLOSSOM

Japanese Cherry Blossom ya da Japonya’da tanındığı ismiyle ‘sakura’nın doğal güzelliğinden esinlenen bu muhteşem çiçek Japon kültürüne derinlemesine işleyerek onların simgesi haline gelmiştir. Cherry Blossom, yoğun güzelliği ile yaşamın geçiciliğinin bir sembolü olarak yüzyıllar boyu ortaya çıkan birçok ruhsal ve felsefi oluşuma ilham vermiştir. Hislerinizi harekete geçirmek üzere tasarlanmış Cherry Blossom’un zarif kokusu ile büyüleyici yanınızı keşfedin.

Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette
Eskilerden kalma bu çiçek kokusunun keyfini hergün yaşayın. Cildinize sıktığınız anda taze bir koku bırakan bu büyüleyici parfümle saklı bir hazine olan Japanese Cherry Blossım çiçeğinin romantizmini ve zarafetini yakalayabilirsiniz.





Kokusunu size duyuramadığım ürünü nasıl tanıtırım bilmiyorum ama çiçek kokusundan başka koku sevmediğimi ve şeker kokusundan zerre haz etmediğimi biliyorsunuz :)
Bu EDT yi Sevgili nişanlım doğum günümde almıştı.Yılbaşında kofre olarak satışa çıkmıştı ama ne kadardı fiyatı tam olarak hatırlamıyorum ama şu an tek başına 40 lira olması lazım..
Avon parfümlerini çok sevdiğimi biliyorsunuz.Hafif oluyorlar.Ben çok kalıcı olup ta çok ağır olan kokuları kullanamıyorum.Migren olduğu için bir süre sonra başıma ağrılar giriyor.
Bu yüzden hem kalıcı hem çiçek kokan hem de hafif bu kokuya bayıldım :)
En kısa zamanda devam ürünlerini de alırım diyor ve yazıyı noktalıyorum :)
Ürün açıklamaları için tık tık
Sevgiler..


google plus için :https://plus.google.com/u/0/110210657183201003066/posts


indirimlerden,yeni ürünlerden,kataloglardan haberdar olmak için tık tık





6 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

severim bu kokuyu en çokta yazın.temiz kokuyor

Adsız dedi ki...

İlk fırsatta bi koşu TBS'e gidip kokluyoruuum :D

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

pembe fiyonk , temiz güzel muhteşem <3
sanslikedi , hemen git durma :D

sevda s. dedi ki...

Ben de istiyorum canım bundan ama ısrarla indirime girmesini bekliyorum :) Vanilya, yasemin ve Lychee Blossom kullanıyorum onlardan çok memnunum ama Cherry blossomuda çok istiyorum :)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

sevda s , ben denemedim lychee yi ya bende mi denesem napsam :D

Adsız dedi ki...

Çok merak ettiğim kokulardan biri. Fakat benim öyle her kokuyu koklama imkanım da olmuyor :( MİGREN !
Maalesef sende çok iyi biliyorsun o hissi:( bende 2 senedir kokular problemini çekiyorum.Meğer migrendenmiş.Artık öyle her parfümeride durup şunu da koklayayım falan diyemiyorum.Ama bu parfüm migrenine etki etmiyorsa,,bende kullanabilirim demektir.Yazın için teşekkür ederim :)