17 Aralık 2011 Cumartesi

Rival de Loop Rouge Stickler



Yine şu alışverişimde bahsettiğim ürünlerden kendileri :) 01 ve 02 numarası :) Nars'ın multiple ürününü çok merak ediyordum ön deneme gibi bir şey oldu :) sanırım bunlar koleksiyon ürünü,net bilmiyorum.Rossmann burada olmayınca pek takip edemiyorum :) 




Bu şirinlikler ruj,allık ve far olarak kullanılabiliyormuş.Ben sadece allık olarak kullandım.Yapıları yağlı malesef ama allığın kalıcılığını inanılmaz arttırıyor.01 numarası tek başına çok az renk veriyor..02 numarası harika bir renk ama dikkatli sürmeyince "palyaço makyajı"na dönüveriyor makyajınız :) Ben genelde 01 numarayı kullanıyorum üzerinden başka renk allık geçiyorum,üstten geçtiğim allık daha koyu daha rengini belli eder bir hal alıyor..Bi nevi allık bazı gibi bir şey..Ama başta da söylediğim gibi yapısı yağlı-msı :D Dikkatli kullanılınca güzel bir ürün..Tekrar alır mıyım? Sanmam.. :) Bu arada ben sanırım 6 yada 7 liraya aldım tanesini uzun zaman geçti pek net hatırlamıyorum ama ucuzdu işte :)) 



6 yorum:

Adsız dedi ki...

evet sirin duruyorlar, renkleride hosmus <3

Adsız dedi ki...

ay cok sirin duruyorlar, almanyada hic görmedim bunlari ; )

Unknown dedi ki...

başka rengi var mı acep? aydınlatıcı niyetine?

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

Çirkin Hatun, bende çok beğendim minicikler :)

viva, vardır orada ya..aaah ahh ben yurt dışında olacaktııım :D

kozmetik deneyimleri,bilmiyorum bu ikisi vardı bunları aldım ben

sevda s. dedi ki...

Çok yağlıysa bana kesin yaramaz ama merak ettim işte :)

bakimblog dedi ki...

goruntulerı cok sirin ama aynı zamanda da cok yaglı bır yapıya sahipler. bana gore degıl yanı pek :) bende de var ama duruyor oyle.
ruj olarak belkı işe yarar ama :)