9 Aralık 2011 Cuma

Alışveriş #4


Ivıra zıvıra giden paranın resmidir bu ey dostlar..! :) Hepsi ihtiyaçtan alınan şeyler (iç ses : mi acaba? mi acaba? Ammada ihtiyaç..) Hemen sıralıyorum..
Soldan sağa Yeşil ambalaj Watsons şu yazımda bahsettiğim serisinden.Bu ara sınav stresi şu bu derken pıt pıt burun üstü sivilcem bitiveriyor..Şu üründen çok memnunum ama kokusuna tahammül edemiyorum yaa :( Bende deneme amaçlı Bu oil + acne control jelden aldım bakalım bu nasıl bir sonuç verecek..Üstte gördüğünüz Watsons makyaj temizleme pamuğu.Memnunum :) Tekrar aldım.Alttaki iki kalem görüntülü şey Sephora göz makyajı fırçaları.Benim gözlerim monolid,göz kapaklarımda düşük doğal olarak göz makyajı işkence halini alıyor.O yüzden bana ince küçük kısımlara müdahale edecek fırçalar lazımdı.Bloglarda ve forumda yaptığım araştırmalardan sonra Sephora'nın fırçalarından çok memnun kalındığını duydum ve aldım iki tane.Onun altındaki makyaj temizleme pamuğu.Özellikle göz makyajı işkencem için çok işe yaracaklar :D Yanındaki ağız spreyi.Ağız spreyim bitmişti yeniledim :) Yanda da yine Sephoradan aldığım makyaj bazı ve far testerlarını görüyorsunuz.Bu bazdan bende tam boy oldu sanırım :))) Bayağı birikti,yazısı yakında..Ve gelelim ambalajına yandığımın ürününe :D Watsons harika bir yılbaşı koleksiyonu çıkardı ama malesef buraya yarısı gelmiş yarısı gelmemiş :( Tam hiç birşey almayacağım derken onu gördüm..







Fotoğraflar çok kaliteli değil ama Ne kadar şirin olduğunu anlamışsınızdır :) Minicik bir lif,banyo sodası ve vücut losyonu..İnanın ambalajına yanıp aldım şu dünya tatlısı şeyi :)) 
Bu arada fiyatlar /hatırladığım kadarıyla/
Akne control jel 10 ml 5.99
Pamuk 2.50
Makyaj temizleme çubukları sanırım 5 liraydı
Ağız spreyi 5 yada 4 lira
Sephora sünger uçlu fırça 14.00
Sephora tekli far fırçası ince 25.00
watsons yılbaşı paketi 12.90


Extra özel ihtiyaçlarım olan ürünlerde aldım tabi ki :) Onları fotoğraflamadım.Ama Watsons'a bir uğrayın derim :) Şu andan itibaren kendime alışveriş yasağı koyuyorum.Birazcık kıymetini bileyim şu para denen meretin hıh..Kızgınım kendime :/ 

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Gule gule kullan canım:)

Mervenin Dünyası dedi ki...

benimde pamugum bitiyooor benimde alisverise cikmam gerekliii :))) güle güle kullan canimm :)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

tşk ederm kızlar <3

Adsız dedi ki...

canım o akne kontrol jel nasıl bi şey, ne işe yarar? :)