9 Kasım 2011 Çarşamba

Bioderma Sensibio H2o

Aranızda bu ürünü okumaktan bıkanlar vardır muhakkak ama öyle mükemmel,öyle mucize bir ürün ki yazmadan edemiyor insan :) Tavsiye etmeyen kalmadı,hiçbir yerde kötü bir yorum görmedim.Ben çok ağır makyajlar yapmam genelde kapatıcı-pudra nadiren fondöten kullanırım.Gözlerime de far ve eyeliner birazda rimel :) Dudak makyajımda da lip balm ve ruj :) işte benim hemen hemen her gün yaptığım makyaj :) Sizde benim gibiyseniz ve mükemmel temizliğin yağsız,sütsüz,alkolsüz olanını arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz.Bu ürünü bittikçe alırım,tavsiye ederim :)
Hem göz hem yüz makyajını temizliyor.Yakma,acı,sivilce gibi sorunlar olmuyor.Benim cildim çok hassas öyle ki hemen tepki veren türlerden,gözlerimde bozuk olduğu için inanılmaz hassas (örneğin minik bir soğan soyarken hüngür hüngür ağlarım,o derece :D) Buna rağmen öyle rahat kullanıyorum ki..Tek başına kullanılabileceği yazıyor ama yüzü yıkamak gerekir tabi :) Ama ne yalan söyleyim yıkamadan da yattığım oldu (siz sakın yapmayın benim gibi gözenek burun olmamak için cildinizi mutlaka tertemiz tutun) Buna rağmen en ufak bir zararını görmedim aksine benim cildime bayağı iyi geldi :) Ürün kocaman 500 ml şişede,ben kampanyayla iki tanesini 50 liraya aldım.Yapısı su gibi o kadar hafif kiiii :))) Uzatmadan Bioderma ne demiş bakıyorum :)


"Hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve yatıştırmaya yardımcı misel solüsyon.
 İçeriğindeki miseller, ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. 

 Aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi, ciltte tahriş oluşmasının önlenmesine destek olur.

 Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir.


 Sensibio H2O durulama gerektirmez.


Özellikleri: Parfümsüz formüle sahiptir. Alkol ve phenoxyethanol içermez.

İçerikler: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE."


Tüm yazılanlara canıııııı gönülden katılıyorum :)

3 yorum:

a dedi ki...

ben de Sensibio H2O kullanıorum harikaaaa insan makyajını suyla çıkartıyormuş gibi hissediyor. ve takma kirpikleri çok iyi çıkartıyooo :))

Unknown dedi ki...

Bunu da daha önce çok duymustum ama hiç denememiştim ilk fırsatta alıcam :)Benmde cildim cok hassas cnku:(

Moda Masalları dedi ki...

Bende yeni aldim. ustelik yagli ciltler icin olan cesidide var. daha bikac sefer kullandim ama sevdim. gunes kreminin yaninda hediyeydi. http://modamasallari.blogspot.com/2012/03/yaz-geldi-gunes-kremi-en-acil-ihtiyac.html