27 Ekim 2011 Perşembe

Maybelline Volum' Express Rimellerim




Bugünki yazım birazcık uzun olacak :) Umarım sıkmaz sizi :) Maybelline rimelleri çok seviyorum,neredeyse hepsini denemişimdir.Benim ilk rimelimde Maybelline di.Annem wolume express rimel almıştı,çok net hatırlıyorum :)
Benim kirpiklerim düz ve aşağı bakar vaziyettedir artı kısadır.. :) Yani Kirpik adına olumsuz tüm özellikler bendee :D




İşte elimde kalan son rimeller.Tabi bunlar zamanında deneme amacıyla alınan rimeller :) Deneme-yanılma yoluyla doğru rimelimi buldum artık :) Hepimizin bildiği gibi maharet "fırça"da :) Tanıtacağım ilk rimel Volum Express the Colossal   Bildiğiniz gibi Maybelline Türkçe Resmi sitesi yok malesef bende anladığım kadarıyla yarı yamalak sitedeki yorumu çevirmeye çalışayım :) 


Maybelline rimelle ilgili şunları söylemiş :
"Mega fırçasıyla sadece te kat sürümle bile kirpiklere 9 kat hacim verir.Göze zararı yoktur,kontakt lenslerle bile kullanılabilir.Temizliği kolaydır,su ve sabunla çıkarılabilir.Suya dayanıklı olanıda mevcuttur."
Karbeyazın görüşü : 
Bu rimel uzun kirpikleri,kocaman gözleri olanlar için harikalar yaratabilir.Benim en yakın arkadaşımın yüzü küçük gözleride iridir o yüzden o severek kullanıyordu banada o tavsiye etmişti.Malesef rimel bana uygun değil.. :S Beğenmedim.. :S


İkinci tanıtacağım ürün Volum express the Falsies  bu Mascara yı bilmeyen yoktur sanırım.Yılın rimeli oldu bence :) Maybelline rimelle ilgili :
"Anında göz kamaştıran kirpikler.Kıvrık fırçasıyla mükemmel kıvırma sağlar.Pro-keratin formülüyle kirpikleri besler asla topaklanma yapmaz.%300 daha hacimli daha dolgun bir görünüm sağlar.Göze zararı yoktur,kontakt lensli gözede kullanılabilir.Esnek,yapışmayan,tek tek ayrılan kirpikler.Suya dayanıklı olanıda mevcuttur."

Karbeyazın Görüşü :
Uzun zamandır seni beklemişim yavrum nelerdeydiiiiin :) Bu rimele aşığım,bu rimele bayılıyorum.Benim gibi kirpiksizin bile kirpiklerini kıvırıyor.Bittikçe alırım kesinlikle tavsiye ediyorum.Çok kolay temizleniyor,akmıyor,topaklanma yapmıyor.Üstelik fiyatı çok uygun :) en fazla 15 liradır.Ben indirimden 10 liraya almıştım.


Üçüncü ve son tanıtacağım ürün Volum' Express Lift Up.Bu rimel kaldırıldı sanırım.Maybelline sitesinde bulamadım ama Türkiye'de hala satılıyor olabilir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar altta yorumlarını paylaşırsa sevinirim.Falsies ten önce bu rimel benim favorimdi.Bunun fırçasıda falsies kadar olmasada esnek ve çok güzel.Okula giderken sadece bunu sürüp çıkıyorum küçük küçük kıvırıyor kirpiklerimi :) Eğer hala üretimdeyse tavsiye ederim ama kesinlikle Falsies daha iyi :) Resimde kıvrıklığını pek çıkaramamışım ama kendisi kıvrıktır :D 
Arkadaşlar Maybelline gerçekten çok güzel rimeller üretiyor denemeyeniniz varsa gidin alın derim,fiyatları çok uygun.Temizlenmesi kolay daha ne isterizki :)

7 yorum:

bakimblog dedi ki...

aslında tam bir max factor false lash effect hastasıyım ama geçenlerde golden rose'un wonder lash'ini deneme imkanı buldum! tek kelimeyle muhteşem bir şey :)

senin tanıttıklarından colossal ve falsies i kullanmıstım onceden ama colossol'dan daha memnun kalmıstım sankı :)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de seviyorum bunları. bana colossal daha iyi geldi sanki ama falsies'i de sevdim. amaaaa benim asıl değişmeyen aşkım max factor 2000 calorie :) yıllardır bu değişmedi. hiçbiri onun yerini alamadı :)

★nasli_ dedi ki...

Ahaha hepsi ben de varr 3 seneye ancak biticekler kesinn bi de 3 ayda bir değiştirin diyorlar ben 1yılda bile bitiremiyorum kiii..
My Giveaway click click

Unknown dedi ki...

en çok hangisinden memnunsun canım ?

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

Falsiesten memnunum canım.. :)

güzel yorumlarınız için tşk edermm

Adsız dedi ki...

canim eflatun ve sari´nin aynilari bendede var, güzeller ama tamamen süper iste aradigim bu falan diyemiyorum, idare ediyoruz iste : )

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

aynen ya :D bi hypnose değiller :D