28 Eylül 2011 Çarşamba

Pastel Matlaştırıcı Jel




İlk makyaj bazımdır kendileri.. Çok memnundum aslında ama sonra içindekiler şudur budur yok çok zararlı vs gibi şeyler duyunca birden kuşkuya düştüm :( Yapısı çok güzel çokta etkili..Pastel ürün hakkında...
"Pastel matlaştırıcı ile teninizde ipeksi dokunuş… Temiz cilde uygulanan bu ürün renksiz, yağsız, kokusuz hafif yapısı ile cilde kolayca nüfus ederek ciltteki yüzey parlamasını ortadan kaldırır. Ayrıca makyajınızın kalıcı, gün boyu mat ve pürüzsüz kalması için makyaj altı bazı olarak kullanılır."  diyor.ürünün ayrıca güneş koruması var ve çok bereketli minicik kutu en az 5 ay gidiyo..Benimki görüldüğü gibi bitmek üzere ama bikaç hafta daha götürür eminim yani :D bir daha almam sanırım Benefit porefessional i denemek istiyorum çünkü :)





4 yorum:

luzu dedi ki...

Bende kullanıyorum ama ne zararı varmış?merak ettim:(

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

ya içindeki maddeler çok fazla kimyasal.. :( tavsiye etmiyorlar pek o yüzden

bakimblog dedi ki...

canım ben de geçenlerde bundan aldım ve hatta bugun yazısını da yazmıstım bloguma :) ama tum o kımyasallar bu tıp makyaj bazlarında zaten mevcut olan kımyasallar. dıgerlerınden farklı ve fazlı bır zararı olamaz yanı :)

PASTEL dedi ki...

Merhaba,Matyfying gel kokusuz, yağsız silikon bazlı çok kullanışlı bir üründür. Silikon inert bir madde olduğundan hiçbir zararı yoktur. Renksiz olduğundan cilde sonradan uygulanan ürünlerin rengini değiştirmez. Cildin daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağlar ve yüzey parlamasını önler.